ONVZ biedt een eersteklas zorgverzekering voor jou en je gezin met uitstekende persoonlijke service, ruime dekkingen en optimale vrije zorgkeuze. Je ontvangt van ONVZ een aantrekkelijke korting op de premie, van 5% op de basisverzekering en 20% op de aanvullende verzekeringen. 
 
Wereldfit tijdens dienstreizen en vakanties 
De aanvullende verzekering Wereldfit vergoedt, voor slechts €3,- per maand, al jouw spoedeisende zorg wereldwijd tot het lokaal gebruikelijke tarief. Dit geldt zowel tijdens dienstreizen als vakanties. Deze aanvullende verzekering is opgenomen in het contract met de VNC om te voldoen aan de bepalingen in de cao’s van onze leden. Vink ‘Wereldfit’ daarom aan bij het aanvragen van je zorgverzekering, zodat deze automatisch wordt toegevoegd aan je polis. Voor gepensioneerden en overige gezinsleden die niet werkzaam zijn in de luchtvaart geldt die verplichting niet. 
 
Gratis jaarabonnement Pearlcard 
VNC leden ontvangen ook een gratis jaarabonnement op Pearlcard Private Services waarmee je onder andere toegang krijgt tot persoonlijk leefstijladvies, aanbiedingen voor sauna’s, spa’s en kuuroorden, uitverkochte concerten en sportevenementen. Meer over deze speciale service kun je hier lezen. 
 
Meer weten?
 
Direct je premie berekenen, inclusief collectiviteitskorting? Klik dan hier. Of kijk voor meer informatie op de website van ONVZ. 
 
*Overstappen kan tot eind van elk (kalender)jaar: je nieuwe zorgverzekering gaat dan in per 1 januari van het nieuwe jaar. Je huidige verzekering dien je schriftelijk op te zeggen vóór 1 januari, hiervoor kun je gebruikmaken van de gratis overstapservice dan regelt ONVZ dit voor je.