Gratis belastinghulp voor VNC leden

6 feb. 2017

Als VNC lid hoef je niet zelf eindeloos te puzzelen op het juist invullen van jouw belastingaangifte: onze deskundige belastingconsulent Gerard Reezigt-Hazes helpt de VNC leden graag, goed en gratis.
Omdat de belastingdienst ook in 2017 veranderingen doorvoert, staat in VNC Magazine nr. 1 een uitgebreide toelichting op de belangrijkste wijzigingen voor particulieren.

Afspraak maken
Veel leden maken gebruik van onze belastingservice, bel daarom op tijd voor een consult: 020-5020480. Vanaf woensdag 1 maart kun je niet alleen op de donderdag, maar iedere dag terecht.

Papieren op orde         
Nadat je een afspraak hebt gemaakt, ontvang je - digitaal - informatie over wat je nodig hebt als je de VNC belastingconsulent bezoekt. Ons advies is om dit vooraf zorgvuldig door te lezen. Beschik je namelijk niet over alle noodzakelijke informatie dan kunnen we je helaas niet goed ter dienst zijn. Kun je onverhoopt een gemaakte afspraak niet nakomen? Geeft dit zo snel mogelijk telefonisch door bij het VNC secretariaat, buiten kantooruren kun je een boodschap inspreken.

Uitstel vragen?
Ben je niet in staat je aangifte voor de verplichte inleverdatum van 1 mei 2017 in te vullen? Vraag dan zelf telefonisch uitstel bij de belastingdienst: 0800-0543 en houd  je BSN bij de hand. Opgaaf van reden is niet nodig.

VNC bestuur
 

Lees je onze berichten en ben je cabinecollega maar (nog) geen VNC lid? Doe echt mee met invloed op jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden, jouw toekomst en jouw pensioen! Hoe meer leden, hoe sterker we staan en dat is nodig, zeker in deze moeilijke tijden. Geef jezelf ondersteuning met steun aan de VNC. Wil je lid worden? Mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA