VNC ledenkorting zorgverzekeraars ONVZ en Jaah

23 mei 2023

De VNC biedt aantrekkelijke leden-kortingen en voordelen bij zorgvuldig gekozen bedrijven. Zo ook bij zorgverzekeraar ONVZ en Jaaah (klik hier en lees meer). Om goed en volgens de voorwaarden verzekerd te zijn, dien je naast de ONVZ basisverzekering de Wereldfit-dekking af te sluiten. Dan voldoe je namelijk aan de contract- en cao-afspraken hierover.

Na een recente controle door ONVZ meldt deze verzekeraar ons dat een klein aantal hoofdverzekerden geen dekking Wereldfit op hun polis (meer) heeft afgesloten. Mogelijk hebben zij dit aangepast rond de jaarwisseling, wanneer je aanvullende verzekeringen kan wijzigen. Om te voldoen aan de verplichte dekking is ONVZ echter genoodzaakt om bij deze verzekerden de verplichte dekking Wereldfit per 1 juni aanstaande weer op hun polis te plaatsen. Het ONVZ service center Contact met ONVZ | ONVZ  kan jou bij eventuele vragen hierover verder informeren.

Voorwaarden wereldwijde dekking spoedeisende zorg
Zowel tijdens dienstreis als vakantie vergoedt de aanvullende verzekering ‘ONVZ Wereldfit’ (€3,49 p/m) al jouw spoedeisende zorg wereldwijd tot het lokaal gebruikelijke tarief. Deze aanvullende verzekeringen zijn opgenomen in de aanbieding om te voldoen aan de bepalingen in verschillende cao’s van onze leden. Vink dus ONVZ Wereldfit (of bij Jaaah de ‘op reis’ optie) aan bij het aanvragen van je zorgverzekering, zodat deze automatisch wordt toegevoegd aan je polis. Dit geldt voor hoofdverzekerden, voor overige gezinsleden en gepensioneerden is deze verplichting niet van kracht.

Meer weten?
Benieuwd naar de voordelen van ONVZ en Jaaah of wil je je premie berekenen? Kijk dan op onvz.nl/vnc.

VNC bestuur