VNC ledenkorting voor ONVZ, de Eersteklas Zorgverzekering 

21 november 2023

Sinds 2022 hebben we speciale ledenkorting voor jou bij ONVZ. Als VNC-lid ontvang je 20 % korting op aanvullende verzekeringen én gratis extra dekkingen met Werkfit. Nog niet via dit collectief verzekerd bij ONVZ? Upgrade dan nu hier.

Deze zorgverzekeraar heeft oog voor jouw behoeften bij het maken van eigen zorgkeuzes en met de ONVZ Eersteklas Zorgverzekering weet je zeker dat het goed geregeld is.  

Kies de zorgverzekering die bij je past
Wil je je uitgebreid verzekeren of alleen voor de zorg die voor jou het belangrijkst is?


Bereken je premie
De VNC kiest voor ONVZ als partner voor de zorgverzekering omdat: 

  • Jij en je gezin 20% korting krijgen op de aanvullende verzekeringen 
  • ONVZ een uitstekende buitenland-verzekering biedt die je met korting afsluit
  • Je gratis Werkfit krijgt bij je basisverzekering 
  • De ZorgConsulenten van ONVZ je helpen bij wachtlijstbemiddeling, het aanvragen van een second opinion en meer 
  • Je gemakkelijk online en per app kunt declareren en je declaratie snel wordt uitbetaald
  • ONVZ een vereniging is zonder winstoogmerk. ONVZ hoort sinds jaar en dag bij de hoogst scorende zorgverzekeraars van Nederland op het gebied van klanttevredenheid. 

Gratis extra dekkingen met Werkfit
Sluit je een basisverzekering af in onze collectiviteit bij ONVZ? Dan krijg je er gratis Werkfit bij. Met Werkfit kun je kosteloos gebruikmaken van extra zorg en oplossingen om stress te voorkomen. En dat helpt je om je mentaal en fysiek gezond te blijven.

Buitenland-verzekeringen
De aanvullende buitenland-verzekeringen van ONVZ vergoeden al jouw spoedeisende zorg wereldwijd tot het lokaal gebruikelijke tarief. Zowel tijdens de dienstreis als de vakantie. Deze aanvullende verzekeringen zijn opgenomen in het contract van de VNV om te voldoen aan de bepalingen in verschillende cao’s van onze leden.

Kies je voor ONVZ Vrije Keuze? Vink dan Wereldfit aan bij het aanvragen van je zorgverzekering, zodat deze automatisch wordt toegevoegd aan je polis (€ 3,01 per maand). Bij ONVZ Bewuste Keuze vink je Op Reis aan (€ 2,37 per maand).
Let op: beide verzekeringen voldoen aan de voorwaarden gesteld zoals in de cao. De dekking is echter verschillend. Voor gepensioneerden en overige gezinsleden geldt deze verplichting niet. 

Sneller geholpen dankzij de ZorgConsulent
Sta je op een wachtlijst voor een behandeling? De ZorgConsulenten van ONVZ zoeken graag voor je uit waar je sneller geholpen kunt worden. Dit kan dagen tot maanden wachttijd schelen. En ze helpen je bij het regelen van een second opinion, als je twijfelt aan een diagnose of voorgestelde behandeling.  

Kies je voor ONVZ Vrije Keuze en heb je snel zorg nodig?  Dan helpen de ZorgConsulenten van ONVZ je ook graag met Snelzorg: ONVZ heeft met verschillende zelfstandige behandelcentra afspraken gemaakt, zodat je daar vlot terecht kunt als dat nodig is. Twee daarvan zijn Eye Scan (oogheelkunde) en Bergman Clinics (dermatologie). 

Meer weten?
Direct je premie berekenen, inclusief collectiviteitskorting? Klik dan hier.
Of kijk voor meer informatie op https://www.onvz.nl/collectiviteiten?coll-nummer=102332.