Update Transavia Cao-overleg

4 juli 2024

Deze week vond het vierde overleg plaats over de nieuwe Cao voor het cabinepersoneel bij Transavia. Wij werken samen met de werkgever hard aan een cao-principeakkoord en zien belangrijke vooruitgang op diverse thema’s. Volgende week gaan we verder aan de slag tijdens het voorlopig laatste Cao-overleg.

Er is nog veel werk te doen voordat we een acceptabel pakket aan jullie, als onze leden, kunnen presenteren. Daarom delen we nu nog geen inhoudelijke details. Volgende week komt er weer een publicatie met de laatste stand van zaken. Daarnaast geven we meer informatie tijdens onze Cao-ledenvergaderingen op donderdag 11 en vrijdag 12 juli van 14.00 tot 15.30 uur.

Doe mee met een ledenvergadering
Heb je je nog niet ingeschreven voor een van de Cao-ledenvergaderingen? Doe dat dan via deze link. We hopen jullie dan te zien en spreken!

Met vriendelijke groet,

Lauren Klaassen & Antonie Kloots
Transavia sectiebestuur

 

De VNC strijdt voor jouw goede arbeidsvoorwaarden en toekomst. Investeer in jezelf en word ook lid via dit aanmeldformulier of vraag meer informatie via secretariaat@vnconline.nl – 020 5020480. Je kunt de contributie grotendeels terugkrijgen via de cafetariaregeling. Samen staan we sterker voor de belangen van al het cabinepersoneel.