Onrust over KLC salarisschaal bij doorstroom naar KLM

10 november 2023

Leestijd: < 1 minuut

Vanuit de KLC-sectie van de VNC kregen wij signalen dat collega’s die nu van KLC doorstromen naar KLM niet op de juiste salaristrede worden ingeschaald. Dit leidt logischerwijs tot onrust bij de betreffende KLC-collega’s en zij trekken bij ons aan de bel. 

In de cao van KLM-cabinepersoneel wordt uitgelegd in welke trede vanuit KLC wordt ingestroomd. Dit lijkt echter niet te kloppen met hoe KLM dit nu heeft uitgevoerd. Wij hebben urgent contact opgenomen met KLM en gaan ervan uit dat hier snel duidelijkheid over komt. Uiteraard houden we jullie op de hoogte.

Heb je vragen of twijfel over je eigen salarisstrook, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via secretariaat@vnconline.nl, we helpen je graag!

Sectiebesturen KLM & KLC

De VNC strijdt voor jouw goede arbeidsvoorwaarden en toekomst. Investeer in jezelf en word ook lid via dit aanmeldformulier of vraag meer informatie via secretariaat@vnconline.nl – 020 5020480. Je kunt de contributie grotendeels terugkrijgen via de cafetariaregeling. Samen staan we sterker voor de belangen van al het cabinepersoneel.