Cas Voskuyl benoemd tot Lid van Verdienste VNC

28 februari 2024

Met enige pijn in het hart neemt de VNC deze week afscheid van Cas Voskuyl als voorzitter van het KLC sectiebestuur en vicevoorzitter van de VNC. De doorstroom van KLC cabinecollega’s naar KLM is gelukkig weer in volle gang en ook Cas gaat zijn vliegcarrière bij KLM voortzetten.
Voor zijn tomeloze inzet voor het KLC cabinepersoneel, zijn bevlogenheid, betrokkenheid en zijn harde werken voor onze vereniging is Cas gister benoemd tot Lid van Verdienste van de VNC. Hij kreeg bijbehorende speld en oorkonde uitgereikt tijdens zijn afscheidsmoment met het Algemeen Bestuur en vaste medewerkers. 

Bliksemcarrière
Cas kwam in maart 2016 in dienst bij KLC en werd ook direct lid van de VNC. Al in 2018 werd hij gekozen in het KLC sectiebestuur. Nog eens twee jaar later werd deze jonge, ambitieuze collega voorzitter van de KLC-sectie en vicevoorzitter van de VNC. Nu – precies 6 jaar later – nemen we in die functies afscheid van hem.

Stralende toekomst
Met alle talenten die hij in de afgelopen intensieve jaren bij de VNC heeft ingezet gaat Cas ongetwijfeld een stralende toekomst bij KLM tegemoet. Zijn toewijding, oplossingsgerichtheid, gevoel voor humor en charme gaan wij hier op kantoor zeker missen, maar we gunnen hem uiteraard een hele mooie carrière en veel prachtige reizen.  

Cas: Heel erg bedankt voor de fijne samenwerking en alles wat je hebt bereikt voor je KLC cabinecollega’s. We wensen je heel veel plezier bij KLM, geniet ervan en safe travels!  

Algemeen Bestuur VNC