• home
  • Who am I easyJet
WHO AM I?

Yaïr Delima

Ik ben gaan vliegen omdat ik al van kleins af aan de passie voel om te vliegen. Dit begon voornamelijk toen ik mijn moeder, die 22 jaar lang als stewardess heeft gewerkt, altijd netjes in haar uniform zag. Ik zag haar de wereld rondreizen, nieuwe plekken ontdekken, van haar baan genieten en de passagiers service verlenen. Vanaf toen wist ik al dat dit ongetwijfeld mijn droombaan was en deze droom is ook uitgekomen!
 
Ik heb voor easyJet gekozen omdat ik hier als werknemer verschillende mogelijkheden krijg om mijzelf te blijven ontwikkelen en door te groeien. Bovendien vind ik onze vliegroutes heel interessant en krijg ik hiermee de kans om Europa beter te leren kennen. Ook de diversiteit aan culturen waarin wij samenwerken, spreekt mij enorm aan. Ik ben ervan overtuigd dat ik een top keuze heb gemaakt met het werken bij easyJet.
  
Ik volg de VNC al sinds ik bij een andere luchtvaartmaatschappij werkte, maar in die tijd bestond er geen vakbond om ons te vertegenwoordigen. Ik vind een vakbond een belangrijke toevoeging omdat ze de belangen van het cabinepersoneel beschermt en vertegenwoordigt, daarnaast is het ook een plek waar je heen kan gaan met allerlei soorten vragen. Hierdoor ben ik ongetwijfeld lid geworden van de VNC!

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA