Vrijdag hervatting KLM cao overleg

31 oktober 2023

VNC gaat voor financiële en sociale zekerheid voor al het cabinepersoneel

Komende vrijdag 3 november zullen de cao-onderhandelingen met KLM worden hervat. Nu er een onderhandelingsresultaat bij zowel het gronddomein als de vliegers ligt, zal de druk om ook bij het cabine domein tot een principeakkoord te komen worden opgevoerd.

De VNC zal zich onverminderd blijven inzetten om financiële en sociale zekerheid te waarborgen voor alle groepen binnen cabine, wij gaan voor een cao akkoord dat voor al onze leden een fatsoenlijke loonsverhoging inhoudt.

Voor meer achtergrond informatie over het hoe en waarom van onze inzet kan je de VNC podcast over de cao-onderhandelingen beluisteren.

We houden je natuurlijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en voor een persoonlijke update en eventuele vragen aan het sectiebestuur kun je je aanmelden voor één van onze infosessies. De eerstvolgende is vandaag, 31 oktober, om 15:00 uur, aanmelden kan via deze link.

Ivo Kruse Koster, Marije Kroese, Ingrid Brama, Carolina Bouwer, Roberto Tunzi, Chris van Elswijk
KLM Sectiebestuurders.

De VNC strijdt voor jouw goede arbeidsvoorwaarden en toekomst. Investeer in jezelf en word ook lid via dit aanmeldformulier of vraag meer informatie via secretariaat@vnconline.nl – 020 5020480. Je kunt de contributie grotendeels terugkrijgen via de cafetariaregeling. Samen staan we sterker voor de belangen van al het cabinepersoneel.