Wie zijn we?

De VNC is al sinds 1946 de organisatie voor al het Nederlands cabinepersoneel. Voor én door cabinepersoneel staan wij voor ons vak. Wij doen er alles aan om jou in dit vliegende vak te ondersteunen. Van het beschermen van arbeidsvoorwaarden en werkgelegenheid tot juridisch advies en van het bieden van trainingen tot het verschaffen van actuele informatie en het geven van interessante kortingen.

Missie: Waar we voor staan!
Zorg voor werkgelegenheid en een goede balans in arbeidsvoorwaarden in het spanningsveld van de wereldwijde sociaaleconomische omstandigheden voor alle leden.

Door je lidmaatschap help je bovendien onze positie aan de onderhandelingstafel te versterken. Want een goed werkende CAO is voor alle collega's essentieel om het vak te blijven uitoefenen.

Wij maken ons hard voor uiteenlopende kwesties die in ons werkveld passeren. Met goed onderbouwde argumenten, een volhardende aanpak en een stevige discussie wanneer dat nodig is weten onze bestuursleden keer op keer successen te behalen.

En weet je wat de VNC zo bijzonder maakt? Het is een vereniging voor én door cabinepersoneel. Onze bestuursleden vliegen zelf en weten dus precies tegen welke onderwerpen je aan kunt lopen. De lijnen zijn kort, het contact persoonlijk en de adviezen praktisch en doelgericht. Doe je voordeel met onze kennis en tactiek, word lid!

Ik wil meer informatie

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

T +31 (0)20 - 50 20 480

Algemeen e-mailadres:
secretariaat@vnconline.nl

Word nu ook lid/Become a member

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA