Vacature Transavia sectiebestuurder gesloten: aparte procedure bij één kandidaat

1 maart 2024

In januari van dit jaar kondigde de VNC de vacature voor sectiebestuurder Transavia aan. De zittingstermijn van Lauren Klaassen verloopt in april 2024, er is daardoor formeel sprake van een vacature. Deze werd voor alle Transavia leden opengezet

Lauren Klaassen heeft zich opnieuw verkiesbaar gesteld voor deze functie en zij blijkt de enige kandidaat te zijn. In zo’n geval is er sprake van een bijzonder procedure, waarbij wij onze leden in plaats van hun voorkeur voor een kandidaat een andere vraag voorleggen.

De vraag die wij onze Transavia leden via een enquête gaan stellen is de volgende:

Er is slechts 1 kandidaat voor de vacature van sectiebestuurder. Wilt u over deze kandidaat stemmen?
Indien u het niet nodig vindt om over deze kandidaat te stemmen en dus NEE stemt, zal deze – met uw goedkeuring – worden benoemd.

** Nee, er hoeft niet gestemd te worden
** Ja, er moet wel gestemd worden

Wanneer wordt deze enquête verstuurd?
Op vrijdag 1 maart, vanaf 12.00 uur ontvang je een mail met daarin de stemlink. Deze stemming zal weer vanuit het externe bureau Inkesta worden verzonden en is geheel anoniem. Het is erg belangrijk dat je deze enquête invult!

Op maandag 4 maart, 12.00 uur sluit de stemming en wij zullen later die dag de uitslag bekend maken.

Wanneer je geen stemlink hebt ontvangen, kijk dan even in je spambox. Nog steeds geen mail? Stuur dan een mail naar secretariaat@vnconline.nl – wij verzamelen dan de betreffende mailadressen en zorgen dat deze maandagochtend alsnog een stemlink ontvangen.

Vragen?
Heb je vragen of zijn er dingen onduidelijk, stuur dan even een mailtje naar: sectiebestuur.transavia@vnconline.nl, we staan uiteraard voor je klaar.

Alvast dank voor jullie medewerking!

Antonie Kloots & Lauren Klaassen
Sectiebestuur Transavia