Oproep Transavia cabineleden: ga mee naar Den Haag!

19 maart 2024

Meld je snel aan voor ons gezamenlijke bijeenkomst in Den Haag want de dreigende nachtsluiting van Schiphol hangt als een donkere wolk in de lucht. Nachtsluiting zou fikse nadelige gevolgen hebben voor zowel de huidige als toekomstige banen bij Transavia. De VNC en Transavia doen een dringend beroep op jullie om je hier op te geven voor het bijwonen van het Luchtvaartdebat hierover in de Tweede Kamer op 10 april.

We willen met zo’n 30 Transavia cabinecollega’s in uniform aanwezig zijn, uiteraard samen met Transavia en VNC vertegenwoordigers. Transavia probeert voor aangemelde cabinecollega’s die dag in het rooster vrij te spelen of te compenseren voor aanwezigheid bij dit debat.

Meld je snel aan!
Doe mee en meld je snel aan, liefst voor aanstaande dinsdag. Na aanmelding ontvang je van Transavia een e-mail met verdere benodigde informatie over het luchtvaartdebat – dat voor iedereen toegankelijk is – op woensdag 10 april van 13.00 tot 18.00 uur in de Tweede Kamer in Den Haag.

Kijk niet werkeloos toe
Het is van groot belang dat onze volksvertegenwoordigers in politiek Den Haag een beeld krijgen van de mensen die werken bij Transavia en hun banen die op het spel komen te staan bij een nachtsluiting. Laat je zien en geef je op: kijk niet werkeloos toe, bescherm je baan!

Lauren Klaassen & Antonie Kloots
Sectiebestuurders Transavia

De VNC strijdt voor jouw goede arbeidsvoorwaarden en toekomst. Investeer in jezelf en word ook lid via dit aanmeldformulier of vraag meer informatie via secretariaat@vnconline.nl – 020 5020480. Je kunt de contributie grotendeels terugkrijgen via de cafetariaregeling. Samen staan we sterker voor de belangen van al het cabinepersoneel.