Sluit aan bij een sectievergadering over de Transavia cao

13 juni 2024

We nodigen jullie van harte uit voor één van onze de ledensessies over de cao onderhandelingen.
De onderhandelingen voor een nieuwe cao voor het Transavia cabinepersoneel zijn in volle gang. Het eerstvolgende overlegmoment met het bedrijf is op dinsdag 2 juli, het voorlopig laatst geplande overleg is op dinsdag 9 juli. We hopen natuurlijk dat er, voordat het drukke zomerseizoen echt van start gaat, een mooi akkoord ligt waarover het cabinepersoneel kan gaan stemmen. Of de onderhandelingen dan zullen zijn afgerond, is op dit moment echter nog niet te voorspellen.

Cao-vergaderingen
In de komende – digitale – sectievergaderingen nemen we graag de tijd om jullie te informeren, in gesprek te gaan en vragen te beantwoorden over de stand van zaken.

De sectievergaderingen zullen plaatsvinden op:

  • Donderdag 11 juli van 14:00 tot 16:00
  • Vrijdag 12 juli van 14:00 tot 16:00

Je kunt je voor één van deze vergaderingen opgeven via deze link. Je ontvangt dan de agenda en krijgt – in de ochtend van de sectievergadering – een link toegestuurd om in te loggen.

Je bent van harte welkom om aan te sluiten, we kijken ernaar uit om jullie te spreken!

Antonie Kloots en Lauren Klaassen
Sectiebestuur Transavia

 

De VNC strijdt voor jouw goede arbeidsvoorwaarden en toekomst. Investeer in jezelf en word ook lid via dit aanmeldformulier of vraag meer informatie via secretariaat@vnconline.nl – 020 5020480. Je kunt de contributie grotendeels terugkrijgen via de cafetariaregeling. Samen staan we sterker voor de belangen van al het cabinepersoneel.