Reminder VNC vacature: Communicatiemedewerker

29 februari 2024

Ben jij gedreven en ervaren op het gebied van communicatie met een hart voor cabinepersoneel en belangenbehartiging? Wil jij het vliegen graag combineren met een leuke functie op de grond? Dan is dit echt iets voor jou!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en proactieve communicatiemedewerker die ons communicatieteam komt versterken.

Wie zoeken wij?

Jij bent een professional in de lucht en daarnaast kijk je ernaar uit om ook een uitdagende baan op de grond te vervullen. Communicatie in al haar facetten is echt jouw ding en je gaat er vol voor om de leden van de VNC zo goed mogelijk te informeren! Je volgt de nieuwste trends in communicatieland en hebt frisse ideeën om de VNC-communicatie naar een hoger niveau te tillen. Plannen en organiseren zitten in jouw DNA, net zoals teamspirit en effectief communiceren. Je staat stevig in je schoenen en houdt van aan- en doorpakken.

Wat ga je doen?

Het communicatieteam, ondersteund door een professioneel bureau, is een belangrijke schakel tussen de verschillende afdelingen binnen de VNC en haar leden. De rol van communicatiemedewerker is een allround functie waarbij je samen met het communicatieteam de visie van de VNC vertaalt en uitvoert naar haar leden. Je schrijft communicatieplannen, creëert creatieve campagnes, draait je hand niet om voor het maken van social media content, nieuwsbrieven en presentaties en pakt zelfstandig projecten op.

Praktisch

Je hebt een vliegpercentage van minimaal 67% bij easyJet, KLC, KLM of Transavia. De verhouding tussen vlieg- en kantoordagen is 50% en je houdt invloed op je rooster want de kantoordagen worden in overleg gepland. Wij vergoeden de dagen die je werkt, reiskosten en voorzieningen ter ondersteuning van je werkzaamheden.

Nieuwsgierig geworden?

Gaat je hart sneller kloppen van deze veelzijdige functie in combinatie met je vliegende baan? Wij komen graag met jou in contact! Mail jouw CV vóór vrijdag 8 maart a.s. naar communicatie@vnconline.nl. Heb je nog vragen of wil je meer weten, aarzel dan niet om ons te bellen op 020-5020480 of te mailen.

 

VNC bestuur