Reminder: Breng je stem(men) uit voor de KLM Ledenraad

27 augustus 2021
De verkiezingen voor de KLM Ledenraad zijn in volle gang: tot dinsdag 7 september 2021 klokslag 17:00 uur kun je jouw stem uitbrengen. Ruim 38% van onze stemgerechtigden heeft inmiddels gestemd, waarvoor dank! Doe jij ook mee? Het kost slechts enkele minuten om (anoniem) voor minimaal 1 en maximaal 80 nieuwe KLM Ledenraadsleden te kiezen.

De digitale stemmail ontvang je via onafhankelijk bureau Inkesta (www.inkesta.nl) en als je gaat zoeken: de mailafzender is ‘vncledenraad@digitaleverkiezingen.nl’.

Zo eenvoudig werkt het:
● je digitale stembiljet is verstuurd naar het emailadres waarop je bij ons bekend bent;
● je stem uitbrengen verloopt anoniem;
● klik op ‘deze gepersonaliseerde link’ dan krijg je direct toegang tot jouw digitale stembiljet;
● er zijn 80 plaatsen vacant in de KLM Ledenraad: je dient minimaal 1 stem en maximaal 80 stemmen uit te brengen. Meer dan 80 kandidaten selecteren is dan ook niet mogelijk;
● meer info over een kandidaat? klik op diens naam, zij konden zelf hun profiel invullen;
● middels een klik op het vakje voor de naam kies je de collega’s;
● als je bevestigt met de stemknop dan ontvang je ‘bedankt voor het stemmen!’, daarna is het niet meer mogelijk om je stem(men) te wijzigen Heb je de stemmail niet ontvangen noch in je spambox gevonden? Neem dan even contact op: mail secretariaat@vnconline.nl of bel 020 5020480. Wij zorgen ervoor dat je alsnog het digitale stembiljet ontvangt!

Alvast bedankt voor je moeite!

Carolina Bouwer, Ingrid Brama, Chris van Elswijk, Marije Kroese, Ivo Kruse Koster en Roberto Tunzi
Sectiebestuur KLM