Praat live online met KLM Ledenraadsleden en hoor of de KLM LR iets is voor jou

18 juni 2021

De huidige zittingstermijn van de KLM Ledenraad loopt af. Ook jij kan je nu aanmelden en straks wellicht deel uitmaken van de nieuwe raad. Wil je eerst meer weten over de Ledenraad? Meld je dan voor de live online sessie met huidige KLM-Ledenraadsleden.

Deze collega’s kunnen je meer vertellen over wat je kunt verwachten in de LR en wat er van jou wordt verwacht, hoe de tijdsbesteding er ongeveer uitziet en achtergronden geven over hun raadswerk en hoe zij dat persoonlijk ervaren. Natuurlijk is er ook volop ruimte voor al jouw (persoonlijke) vragen.

Inschrijven digitale LR-sessies
Dus ben je KLM-cabinelid en VNC-lid en heb je interesse in de Ledenraad? Wil je weten of het misschien iets voor jou is? Schrijf je dan in voor een van de onderstaande opties via dit registratieformulier waarop je ook eventuele vragen alvast kunt doorgeven:

► Maandag 21 juni van 13.00 – 14.00 uur (opgeven kan tot 21 juni 10.00 uur)

► Maandag 28 juni van 13.00 – 14.00 uur

► Woensdag 7 juli van 13.00 – 14.00 uur

Na verwerking krijg je tijdig voor de sessie een uitnodiging met inlog- en werkwijze. Zij nodigen je van harte uit en kijken ernaar uit je te zien/spreken! Wil je je direct opgeven voor de Ledenraad? Dat kan via het formulier achter Is de KLM Ledenraad iets voor jou? | vnconline.nl

De KLM-Ledenraadsleden bepalen, samen met het KLM-sectiebestuur, mede het beleid voor onze duizenden cabinecollega’s. De raadsleden worden uit en door KLM-leden van de VNC gekozen voor drie jaar.

KLM sectiebestuur