Nieuwe samenstelling KLC Sectiebestuur!

20 maart 2024

Bono van der Wilk is het nieuwe gezicht in het KLC sectiebestuur! Tijdens de Sectievergadering vandaag is zijn benoeming officieel gemaakt, nadat eerder al gestemd was door de leden. Daarnaast is er gestemd over de rolverdeling binnen het hernieuwde Sectiebestuur: Luc van der Eijk is verkozen tot voorzitter en Sharon Vlieland tot vicevoorzitter. Bono van der Wilk zal de rol van secretaris gaan vervullen.

We zijn blij met deze uitslagen en feliciteren Bono van harte en wensen hem veel succes bij de VNC! Ook felicitaties voor Luc en Sharon. Met Luc zijn enorme inzet en toewijding voor de VNC leden zijn we ervan overtuigd dat hij deze rol uitstekend zal vervullen. Eveneens hebben we het volste vertrouwen in relatieve nieuwkomer Sharon.

Bono stelt zichzelf graag aan jullie voor:

Voor de collega’s die mij nog niet kennen, ik ben Bono van der Wilk, 29 jaar en sinds 2 jaar in dienst bij KLC. Hiervoor heb ik 4 jaar voor easyJet, basis Amsterdam, gevlogen. Daar heb ik ervaren wat de VNC kan betekenen en met hoeveel passie en toewijding er werd gewerkt aan het opstellen van de eerste CAO voor cabinepersoneel. Bij het KLC Sectiebestuur zie ik dezelfde inzet en mede daarom heb ik geen moment getwijfeld toen de kans zich voordeed om deel uit te maken van het KLC Sectiebestuur. 

Tijdens mijn vliegervaring heb ik veel uitdagingen gezien waar we als KLC-korps voor staan en vooral wat er beter kan en moet. Ik zal me volledig inzetten voor onze VNC-leden en kan niet wachten om aan de slag te gaan. Ook kijk ik erg uit naar het persoonlijk contact met jullie, aarzel niet om vragen te stellen: ik sta zoals alle VNC-collega’s voor je klaar. 

Tot slot bedank ik jullie voor het vertrouwen dat jullie in mij stellen!

Het sectiebestuur is voor al jullie vragen bereikbaar: mail sectiebestuur.klc@vnconline.nl of bel 020 5020480.

VNC bestuur

De VNC strijdt voor jouw goede arbeidsvoorwaarden en toekomst. Investeer in jezelf en word ook lid via dit aanmeldformulier of vraag meer informatie via secretariaat@vnconline.nl – 020 5020480. Je kunt de contributie grotendeels terugkrijgen via de cafetariaregeling. Samen staan we sterker voor de belangen van al het cabinepersoneel.