Nieuwe podcast afleveringen, vandaag: de ins en outs van jouw VNC!

12 maart 2024

In onze podcastserie ‘Take Your Seats’ is vanaf vandaag een nieuwe aflevering te beluisteren. In deze uitzending krijg je meer achtergrondinformatie over jouw VNC: wie zijn we, wat doen, waar staan we voor? VNC-bestuurders en cabine-collega’s Chris van Elswijk en Roberto Tunzi gaan in hierover in gesprek met Wendy Smit van het communicatie team. Wat is de meerwaarde van lidmaatschap, wat kan de VNC voor jou beteken en hoe kan jij je inzetten voor je collega’s? We brengen je graag op de hoogte en wensen je veel plezier met luisteren!

Binnenkort volgen meer podcasts in onze serie. Reageren op onze podcasts? Mail naar communicatie@vnconline.nl, we horen graag van je!

 

De VNC strijdt voor jouw goede arbeidsvoorwaarden en toekomst. Investeer in jezelf en word ook lid via dit aanmeldformulier of vraag meer informatie via secretariaat@vnconline.nl – 020 5020480. Je kunt de contributie grotendeels terugkrijgen via de cafetariaregeling. Samen staan we sterker voor de belangen van al het cabinepersoneel.