Natascha van Leeuwen: onze nieuwe coach bij KLM-trainingsteam

27 maart 2024

Ons KLM-trainingsteam biedt jou graag ondersteuning bij voorbereidingen op P en SP-promotiegesprekken. Natascha van Leeuwen is een nieuwe coach in het team met Danny de Jong, Henriette Helder, Gerard Blijenberg en Boudewijn van Sante. Zij stelt zich hier kort voor en wij wensen Natascha veel succes en plezier in haar nieuwe rol!

Natascha in het kort:
“Sinds 1995 vlieg ik met veel plezier, in 2022 ben ik Senior Purser geworden. Naast mijn werk aan boord, heb ik ook een andere passie: mensen coachen en helpen groeien. Met een achtergrond in sociale psychologie ben ik opgeleid tot trainer en coach. Als collega’s bijvoorbeeld op het punt staan om een carrièrestap te maken, voer ik al vaak ondersteunende gesprekken aan boord en op de route. Ik word daar altijd zo blij van! Heel leuk om dat nu in het VNC-trainingsteam te mogen doen.
Mijn doel is dat een kandidaat de beste versie van zichzelf kan laten zien tijdens de promotiegesprekken.
Ik kijk er enorm naar uit om samen met jullie te werken aan groei en ontwikkeling!”

Wil jij ook advies, gespreks- en rollenspeltraining en hulp bij het analyseren van je voorbereiding? Bel ons op 020 50 20 480 nadat je van KLM een uitnodiging voor het promotiegesprek hebt ontvangen.
De sessie duurt anderhalf uur, is kosteloos en vindt plaats op het VNC-kantoor, Schiphol-Oost. We helpen je graag verder!