• home
  • Motivatie Cas Voskuyl

Motivatie Cas Voskuyl

Even voorstellen! Mijn naam is Cas Voskuyl, 24 jaar. Ik vlieg bijna 5 jaar en sinds april 2016 met plezier bij KLM Cityhopper. Naast Senior Cabin Attendant ben ik ook Line Trainer. Als kandidaat sectiebestuurder wil ik laten weten dat ik mij graag proactief wil inzetten en de verantwoordelijkheid wil aangaan om samen met de andere sectiebestuurder zaken voor elkaar te krijgen, waarvan wij als korps denken dat dit van belang is voor ons.
Samen met mijn goede communicatieve vaardigheden, integriteit en standvastigheid, bied ik een luisterend oor aan het korps.

Mijn doel is verder om zoveel mogelijk collega’s te kunnen vertegenwoordigen waardoor  eenieder profijt ondervindt van onderhandelingen tussen de VNC en het bedrijf, maar ook op individueel vlak.
Een persoonlijk speerpunt is meer duidelijkheid creëren in de grijze gebieden die maken dat KLC speling krijgt in het toepassen van de CAO afspraken (toewijzing LVE voor of na AL, verdeling werkzaamheden feestdagen).
Ik vind het belangrijk om periodiek enquêtes of polls onder het korps te houden, zodat je als sectiebestuur weet wat knelpunten zijn en dit opgepakt kan worden. Dit sluit wat mij betreft aan bij het laagdrempelige contact dat de VNC nastreeft.

De stemming vindt 27 februari plaats en vanzelfsprekend vraag ik jullie steun door op mij te stemmen.

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA