Meerderheid KLC-leden stemt voor transitieplan pensioen

2 juli 2024

KLC-leden van de VNC konden van 17 juni tot 1 juli hun stem uitbrengen over het transitieplan naar het nieuwe pensioenstelsel. De stemmen zijn geteld en de meerderheid van de KLC-leden is voor.

De opkomst voor deze stemming was helaas aan de lage kant, maar het grootste gedeelte van de uitgebrachte stemmen was positief. Zo stemde 80% voor, 2% tegen en 18% blanco. Dat betekent dat dit akkoord wat de KLC-sectie betreft goedgekeurd is. Bij de KLM-sectie van de VNC wordt aanstaande donderdag (4 juli) door de Ledenraad over dit transitieplan gestemd.

Weloverwogen beslissing
Om iedereen zo goed mogelijk te informeren over de veranderingen hebben wij verschillende infosessies georganiseerd. We hopen dat dit geholpen heeft bij het maken van een weloverwogen beslissing. Voor degenen die hebben deelgenomen aan deze sessies en hun stem hebben uitgebracht: ontzettend bedankt! Jullie input is heel waardevol voor ons.

Hier lees je onze eerdere achtergrondinformatie over het nieuwe pensioenstelsel. We blijven natuurlijk beschikbaar als je nog iets wil weten of bespreken dus aarzel niet om contact op te nemen!

Sectiebestuur KLC
Sharon Vlieland, Bono van der Wilk, Luc van der Eijk.

De VNC strijdt voor jouw goede arbeidsvoorwaarden en toekomst. Investeer in jezelf en word ook lid via dit aanmeldformulier of vraag meer informatie via secretariaat@vnconline.nl – 020 5020480. Je kunt de contributie grotendeels terugkrijgen via de cafetariaregeling. Samen staan we sterker voor de belangen van al het cabinepersoneel.