Sectiebestuur Transavia

Onze transavia sectiebestuursleden vliegen zelf ook bij transavia en kennen dus de lusten en lasten. Het sectiebestuur zet zich 100% in voor de best mogelijke arbeidsvoorwaarden en werkomstandigheden; collectief en individueel. Zo geniet jij optimaal van het vak, tegen de meest gunstige voorwaarden als mogelijk. Een uitgebreid netwerk van experts zorgt voor ondersteuning op alle vlakken.

Laat je stem horen
Naast Cao-onderhandelingen en reguliere overleggen beantwoorden we ook graag al je vragen. Hoe meer meldingen wij binnen krijgen over een onderwerp, hoe beter onze beeldvorming is die onze insteek mede bepaalt. Wat houdt jou bezig, waar loop jij tegenaan? Laat het ons weten als lid, laat jouw stem horen!

Vragen?
VNC leden kunnen tijdens kantooruren telefonisch of per mail vragen en opmerkingen voorleggen. Bijvoorbeeld op het gebied van indelingen en rooster, WRR, CAO en andere arbeidsvoorwaardelijke zaken. De bestuursleden hebben veel kennis van dergelijke onderwerpen en zullen je bij jouw vraag of opmerking zo goed mogelijk helpen. Mochten ze niet onmiddellijk het antwoord paraat hebben, dan wordt er verdere actie ondernomen en word je teruggebeld. Uiteraard wordt met alle gegevens discreet omgegaan.

Bereikbaarheid
Het secretariaat (020-5020480) is bereikbaar van maandag t/m donderdag tussen 9 en 17 uur, en op vrijdag van 9 tot 16 uur. Je wordt dan doorverbonden met een van de transavia-sectiebestuursleden. Mailen kan ook: sectiebestuur.transavia@vnconline.nl.

Spoed
Heb je buiten kantooruren een zéér dringende vraag die niet kan wachten? Dan kun je gewoon bellen. Via het keuzemenu kun je worden doorgeschakeld naar de juiste persoon. Zo is de VNC dus écht 24 uur per dag bereikbaar!

Sectievergadering
Vier keer per jaar is er een sectievergadering voor alle transavia-leden. Het sectiebestuur geeft dan een toelichting op de werkzaamheden, nieuwe regelingen worden behandeld en je kunt vragen stellen.

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA