English version

De easyJet-sectie van de VNC vertegenwoordigt een overgroot deel van de easyJet-collega’s en is opgericht in juli 2017. Onze sectiebestuursleden vliegen zelf ook bij easyJet en kennen dus de lusten en lasten. Het sectiebestuur zet zich 100% in voor de best mogelijke arbeidsvoorwaarden en werkomstandigheden; collectief en individueel. Zo geniet jij optimaal van het vak, tegen de meest gunstige voorwaarden mogelijk. Een uitgebreid netwerk van experts zorgt voor ondersteuning op alle vlakken.

Vragen?
VNC leden kunnen tijdens kantooruren telefonisch en/of via de mail vragen en opmerkingen over hun werk voorleggen. Bijvoorbeeld op het gebied van indelingen en rooster, WRR, CAO en andere arbeidsvoorwaardelijke zaken. Mocht er niet direct een antwoord paraat zijn, dan wordt een vervolgactie ondernomen. Je wordt teruggebeld over het uiteindelijke resultaat. Uiteraard gaan we met alle gegevens discreet om.

Het cabinepersoneel is vertegenwoordigd in de Ondernemingsraad (OR). EasyJet is op grond van de Wet op de Ondernemingsraden (WOR) verplicht om dit soort overlegstructuren tussen bedrijfsleiding en personeel op te zetten. De OR overlegt met de easyJet-directie over zaken die heel easyJet aangaan.

Bereikbaarheid
Heb je een vraag voor het easyJet-sectiebestuur? Mail naar sectiebestuur.easyjet@vnconline.nl of bel 020-5020480 maandag t/m donderdag tussen 9.00 en 17.00 uur en vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur.

Spoed
Heb je buiten kantooruren een zéér dringende vraag die niet kan wachten? Dan kun je gewoon bellen naar 020-5020480 en via het keuzemenu doorgeschakeld worden naar de juiste persoon. Zo is de VNC dus écht 24 uur per dag bereikbaar.

Whatsapp service
Wij zijn ook bereikbaar via de Whatsapp: +31(0)-6-48175596

Meer leden
Waar we ons ook voor inzetten, is het werven van nieuwe VNC-leden.

De basis maakt een flinke groeispurt en het is belangrijk om je aan te sluiten bij een vereniging waarop je kunt terugvallen: zowel qua ervaring als kennis. Hoe meer leden des te sterker we samen staan. We blijven benadrukken hoe belangrijk het is om aangesloten te zijn bij de VNC, om zo te kunnen werken aan een fantastische basis waarin goed voor crew wordt gezorgd. Ga naar naar VNC services en lees wat wij je als lid kunnen bieden. Je kunt je je als lid inschrijven op onze website.

Belangen-behartiging

Word nu ook lid/Become a member

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA