Geassocieerd lid

English version

De VNC biedt Nederlands cabinepersoneel dat een dienstverband heeft bij een nog niet door de VNC geaccepteerd burgerluchtvaartbedrijf de mogelijkheid om geassocieerd lid te worden.

Dit lidmaatschap biedt de geassocieerde leden de volgende voordelen:

* 8x per jaar het VNC Magazine (vol nuttige en 'nice to know'-informatie);
* Gratis hulp van juristen en een algemeen bestuurder van de VNC;
* Snelle informatie via de social media, website, Magazine en mailing;
* Correct en vlot antwoord op werkgerelateerde vragen;
* Gratis professionele VNC belastingservice;
* VNC auto-abonnement: voor een vast voordelig maandbedrag een nieuwe auto (keuze uit: Volkswagen, Audi, Skoda en Seat) huren bij PON Automobielbedrijven;
* Jaarlijks ontvang je (indien gewenst) onze agendavulling;
* Laagdrempelig in de benadering.

Meld je aan via het inschrijfformulier op de VNC website. De contributie is vastgesteld op een voordelig tarief van 12,50 euro per maand. Dat is een speciaal tarief voor geassocieerde leden. Reden is de VNC geen collectieve arbeidsovereenkomst heeft met de luchtvaartmaatschappijen waar de geassocieerde leden bij vliegen en dat service element ontbreekt in het lidmaatschap.

Groei van het aantal leden bij een specifieke maatschappij kan uiteindelijk wel leiden tot een mogelijkheid om een collectieve arbeidsovereenkomst met de maatschappij in kwestie af te sluiten. Dan is het oprichten van een eigen sectie met eigen bestuursleden de volgende stap en wordt het geassocieerde lidmaatschap omgezet in een gewoon lidmaatschap.

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA