Loren Klijn: onze nieuwe communicatie collega

27 mei 2024

Het VNC-communicatieteam is weer op sterkte met Loren Klijn als aanwinst! Namens de VNC collega’s: van harte welkom Loren en veel succes en plezier in je nieuwe rol. Wij kijken uit naar een goede samenwerking.  

Loren zal samen met Jannette Passchier, Wendy Smit en Ingrid Brama de communicatie naar de VNC-leden verzorgen. 

 Zij stelt zich hier kort voor:
“Mijn naam is Loren Klijn, ik ben 23 jaar en woon in Eemnes. Bijna twee jaar geleden ben ik bij KLM begonnen als cabin attendant. Dat is voor mij van kleins af aan een droom geweest. Mijn ouders hebben ook als vliegend personeel bij KLM gewerkt dus dan krijg je natuurlijk het een en ander mee. De afgelopen twee jaar heb ik met heel veel plezier de wereld rondgevlogen en nu ben ik klaar voor een nieuwe uitdaging erbij: communicatiemanager bij de VNC. Toen ik de vacature las, was ik meteen enthousiast want ik heb altijd al een passie voor communicatie gehad. Bovendien vind ik het belangrijk en leuk om me hard te maken voor de belangen van anderen. Als communicatiemanager zet ik graag mijn vaardigheden in om effectieve communicatiestrategieën te ontwikkelen die aansluiten bij de doelstellingen van de VNC. Dit hoop ik te gaan doen met het inspelen op de huidige trends en ontwikkelingen binnen de communicatiewereld en het inbrengen van mijn eigen ervaringen met nieuwe vormen van communicatiemiddelen. Met veel positieve energie ga ik binnen het communicatieteam aan de slag om de VNC en haar leden zo goed mogelijk te ondersteunen!”