Laat van je horen bij onze digitale KLM cao infosessies!

6 oktober 2023

Er speelt momenteel veel bij het KLM cabinepersoneel en in de luchtvaart. De VNC vindt het belangrijk haar leden te informeren en te spreken. Wil je horen hoe de zaken ervoor staan en heb je misschien vragen aan het KLM sectiebestuur? Doe mee met onze digitale KLM ledeninfosessies!

Blijf goed geïnformeerd en klik hier https://bit.ly/3XMWZ7a voor jouw aanmelding voor de VNC infosessies voor KLM leden en geef eventuele vragen alvast door. De eerstvolgende is aanstaande maandag 9 oktober om 11.00 uur.

Voor de start van de sessie ontvang je tijdig een uitnodiging met de link om in te loggen. De infosessies ondersteunen onze nieuwsmailings, social media en web home – VNC (vnconline.nl) waar je de laatste ontwikkelingen en meer leest.

We nodigen je van harte uit en kijken ernaar uit je te zien/spreken!

Ivo Kruse Koster, Carolina Bouwer, Ingrid Brama, Roberto Tunzi, Chris van Elswijk, Marije Kroese – KLM sectiebestuurders

De VNC strijdt voor jouw goede arbeidsvoorwaarden en toekomst. Investeer in jezelf en word ook lid via dit aanmeldformulier of vraag meer informatie via secretariaat@vnconline.nl – 020 5020480. Je kunt de contributie grotendeels terugkrijgen via de cafetariaregeling. Samen staan we sterker voor de belangen van al het cabinepersoneel.