KLM Ledenraadsleden houden live digitale infosessies: is de KLM LR iets voor jou?

15 juni 2021

De KLM-Ledenraadsleden bepalen, samen met het KLM-sectiebestuur, mede het beleid voor onze duizenden cabinecollega’s. De raadsleden worden uit en door KLM-leden van de VNC gekozen voor drie jaar. De huidige zittingstermijn loopt in oktober ten einde. Ook jij kan je aanmelden en straks wellicht deel uitmaken van de nieuwe raad.

Wil je eerst meer weten over de Ledenraad? Speciaal voor geïnteresseerden organiseert een aantal zittende KLM-Ledenraadsleden live digitale infosessies. Zij kunnen je meer vertellen over wat je kunt verwachten, hoe de tijdsbesteding er ongeveer uitziet en achtergronden geven over hun raadswerk en hoe zij dat persoonlijk ervaren.

Natuurlijk is er ook volop ruimte voor al jouw (persoonlijke) vragen.

Inschrijven digitale LR-sessies
Dus ben je KLM-cabinelid en VNC-lid en heb je interesse in de Ledenraad? Wil je weten of het misschien iets voor jou is? Schrijf je dan in voor een van de onderstaande opties via dit registratieformulier waarop je ook eventuele vragen alvast kunt doorgeven:

► Maandag 21 juni van 13.00 – 14.00 uur

► Maandag 28 juni van 13.00 – 14.00 uur

► Woensdag 7 juli van 13.00 – 14.00 uur

Na verwerking krijg je tijdig voor de sessie een uitnodiging met inlog- en werkwijze. Zij nodigen je van harte uit en kijken ernaar uit je te zien/spreken! Wil je je direct opgeven voor de Ledenraad? Dat kan via het formulier achter Is de KLM Ledenraad iets voor jou? | vnconline.nl

KLM sectiebestuur