KLM ledenraad: direct opgeven of inschrijven voor infosessie door KLM Ledenraadsleden

2 juli 2021
Wil je jouw energie inzetten als vertegenwoordiger voor ál jouw KLM cabinecollega’s? Ben je geïnteresseerd, kritisch en bereid om mee te beslissen, mee te denken en mee te praten en dus (nog) meer betrokken te zijn bij belangrijke cabinezaken waaronder de CAO? Dan is de VNC op zoek naar jou als Ledenraadslid!

Direct kandidaatstellen als LR-lid kan tot 22 juli aanstaande via dit formulier.

Informatiesessie voor en door leden op 7 juli
Wellicht wil je eerst meer weten over onze KLM Ledenraad, dat kan want huidige Ledenraadsleden houden live online infosessies. Daar kun je vragen stellen en komt bijvoorbeeld aan bod waarom het interessant is om in de Ledenraad plaats te nemen, hoe het werkt, wat er van jou wordt verwacht en hoe de tijdsbesteding er uitziet.

Deze collega’s kunnen je alles vertellen over hun raadswerk en hoe zij dat persoonlijk ervaren. Er staat weer een sessie gepland op:

  • Woensdag 7 juli van 13.00 – 14.00 uur (inschrijven kan tot 7 juli 11.00 uur)

Hiervoor aanmelden kan via dit inschrijfformulier waarop je ook eventuele vragen kunt doorgeven.
Tijdig voor de sessie ontvang je dan een uitnodiging met inlog- en werkwijze.

De Ledenraad is het parlement van onze KLM-sectie, samen met ons als sectiebestuur beslist zij mede over belangrijke zaken voor duizenden vliegende collega’s. De raadsleden worden uit en door KLM-leden van de VNC gekozen, voor een termijn van drie jaar. Dat termijn zit er binnenkort op en daarom is er nu een uitvraag om je op te geven. Mocht het aantal kandidaten dat zich voor 22 juli aanmeldt hoger zijn dan het aantal raadszetels, dan zullen er verkiezingen volgen. Vervolgens zal de nieuwe Ledenraad in oktober 2021 worden geïnstalleerd.

KLM sectiebestuur