KLM ledeninfosessies: arbeidsomstandigheden aan boord

19 februari 2024

Door smalle gangpaden, kleine galleys en krappe OCR’s zijn gangpadkrabbetje en familietombe helaas vertrouwde termen. Gebrek aan ruimte bemoeilijkt ons werk en de rust aan boord. In de tweede speciale digitale KLM/VNC ledeninfosessie – Klik hier voor deelname – gaat het over Arbo aan boord. Doe mee op 5 maart van 15.00 – 16.30 uur!

VNC’ers uit de Ondernemingsraad, Groepscommissie en het KLM bestuur informeren je onder meer over:
• de resultaten van onze eerder gehouden Arbo-ledenenquête;
• het voorgenomen bezoek van de arbeidsinspectie;
• de te nemen stappen voor betere werkruimtes in het vliegtuig;
• de mogelijke samenhang tussen krappe ruimtes en toename van agressie-incidenten.

Input is welkom

In de sessie is ruimte voor jullie input en het stellen van vragen. Deze vragen kun je al tegelijk met je aanmelding via dit formulier maar ook live stellen.
Na aanmelding voor de sessie op 5 maart van 15.00-16.30 uur ontvang je voor de start een uitnodiging met de link om in te loggen.

Wij kijken ernaar uit om jullie te zien en spreken!

Roberto Tunzi, Ivo Kruse Koster, Carolina Bouwer, Ingrid Brama, Chris van Elswijk, Marije Kroese – KLM sectiebestuurders

De VNC strijdt voor jouw goede arbeidsvoorwaarden en toekomst. Investeer in jezelf en word ook lid via dit aanmeldformulier of vraag meer informatie via secretariaat@vnconline.nl – 020 5020480. Je kunt de contributie grotendeels terugkrijgen via de cafetariaregeling. Samen staan we sterker voor de belangen van al het cabinepersoneel.