• home
  • KLC promotietraining

KLC promotietraining

VNC promotietraining voor jouw volgende carrièrestap bij KLC

Voor veel collega’s is het de komende tijd mogelijk om promotie te maken. Je kijkt er naar uit, maar vindt het wel prettig om goed voorbereid je selectiegesprek in te gaan. Train daarom jouw selectiegesprek bij de VNC!

Wat gaan we doen?
Je zal samen met een van de Sectiebestuurders Cas Voskuyl of Luc van der Eijk, die zelf ruimschoots ervaring hebben, het gesprek voeren. Aan de hand van het functieprofiel gaan we de competenties langs die bij de functie horen. Deze competenties kun je koppelen met jouw inmiddels opgedane ervaring en dat samen gaat onderdeel zijn van jouw motivatie. Daarnaast vragen we je een sterkte-zwakte analyse te maken, zodat je ook kan reflecteren op je eigen functioneren. Het gesprek duurt circa 60 minuten en kan zowel bij ons op kantoor als digitaal gevoerd worden.

Neem contact op met de VNC
Zodra je van KLC een uitnodiging voor je promotiegesprek hebt, kun je ons bereiken voor het maken van een afspraak op 020-5020480 of via secretariaat@vnconline.nl. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur.

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA