KLC leden kunnen nu stemmen over pensioen akkoord

17 juni 2024

De digitale stembus over het pensioen akkoord is voor onze KLC-leden nu geopend! De afgelopen jaren heeft de VNC intensief onderhandeld over een nieuwe pensioenregeling. Het eindresultaat is het zogenaamde transitieplan, een akkoord op hoofdlijnen waarin de afspraken tussen de bonden en KLC/KLM zijn opgenomen. Nu is het de beurt aan onze leden om hierover hun stem uit te brengen.

KLC-leden hebben de stemlink inmiddels in hun mailbox ontvangen en kunnen voor, tegen of blanco stemmen. We kunnen ons voorstellen dat dit akkoord en het nieuwe pensioenstelsel wellicht geen dagelijkse kost is en hebben de belangrijkste zaken in dit artikel op een rijtje gezet. Stemmen kan tot maandag 1 juli 17:00 uur.

Bij de KLM-sectie zal er op 4 juli aanstaande door de Ledenraad over het transitieplan worden gestemd. Raadsleden zijn in de afgelopen maanden uitgebreid geïnformeerd over de nieuwe pensioenregeling en mogen dan hun stem uitbrengen.

Luc, Sharon en Bono
KLC sectiebestuur

De VNC strijdt voor jouw goede arbeidsvoorwaarden en toekomst. Investeer in jezelf en word ook lid via dit aanmeldformulier of vraag meer informatie via secretariaat@vnconline.nl – 020 5020480. Je kunt de contributie grotendeels terugkrijgen via de cafetariaregeling. Samen staan we sterker voor de belangen van al het cabinepersoneel.