Jubileum: Jannette Passchier 25 jaar bij de VNC!

3 augustus 2023

Vandaag, 3 augustus, is onze super hardwerkende, betrokken, initiatiefrijke en leuke secretaresse en contentmanager Jannette Passchier maar liefst 25 jaar in dienst bij de VNC. Wij feliciteren haar van harte met dit zilveren jubileum. En we feliciteren onszelf ook, wij vinden Jannette goud waard!  

Lieve Jannette, dit is een jubileum waar je, net als wij, trots op mag zijn! Je bent al 25 jaar een rots in de branding voor de VNC en we zijn je daar enorm dankbaar voor. We zetten je dan ook graag in het zonnetje en hopen nog lang met je te mogen samenwerken. 

 Al een kwart eeuw kan de VNC met al haar leden rekenen op Jannette’s doortastendheid, kunde, loyaliteit en nauwkeurigheid. Ze werkt keihard, doet spoedklussen in een handomdraai  – desnoods buiten kantooruren om leden zo snel mogelijk van belangrijk nieuws te voorzien.  

Oplossingsgericht en met humor 
In de 25 jaar bij onze vereniging heeft Jannette een ongekende hoeveelheid VNC-kennis opgebouwd, waar wij dankbaar gebruik van maken. Gecombineerd met haar nuchtere oplossingsgerichtheid én een flinke dosis humor maakt dit haar geliefd bij al onze (bestuurs)leden. 

Na haar dikverdiende vrije jubileumdag vandaag, bouwen we snel samen een feestje rond deze mijlpaal!  

 VNC bestuurders en medewerkers