Herinnering: 23 april Transavia cao-brainstormsessie

16 april 2024

Jullie mening als VNC lid is belangrijk voor ons! Daarom vragen we jullie om mee te doen aan onze cao-brainstormsessie op dinsdag 23 april van 10.00 tot 12.00 uur. Meld je snel en eenvoudig aan via dit formulier.  

Zowel jullie ingezonden cao-top 5 als de opgebrachte onderwerpen in de brainstormsessie vormen de basis voor onze cao-voorstellen richting Transavia.

Na aanmelding voor de digitale cao-brainstormsessie krijg je tijdig voor aanvang de link voor deze Teamsmeeting. Mocht je die link op 22 april nog niet hebben ontvangen en ook niet in je spam box vinden, laat het ons dan weten dan sturen we (opnieuw) een link.

Onze huidige cao voor cabinepersoneel verloopt op 30 juni. De datum voor het eerste cao-overleg staat gepland voor 29 april.

We hopen op jullie input tijdens de sessie!

Lauren Klaassen & Antonie Kloots
Transavia sectiebestuur

De VNC strijdt voor jouw goede arbeidsvoorwaarden en toekomst. Investeer in jezelf en word ook lid via dit aanmeldformulier of vraag meer informatie via secretariaat@vnconline.nl – 020 5020480. Je kunt de contributie grotendeels terugkrijgen via de cafetariaregeling. Samen staan we sterker voor de belangen van al het cabinepersoneel.