Happy View

Marjelle Verhoef is gefascineerd door vliegtuigen, Amerika en rock 'n roll  
en droomt ervan de Route 66 te rijden!
 

Werk - Al vanaf mijn achttiende werk ik in de luchtvaart. Begonnen als grondstewardess en inmiddels al tien jaar vliegend bij Transavia. Ik vind vliegtuigen fascinerend, het uitzicht vanuit de lucht, maar ook de passagiers en crew motiveren mij enorm. Naast de dynamiek is het vaak gezellig aan boord, wat het werk nog leuker maakt.  
 

Instructeur - Als safety instructeur kan ik met zekerheid zeggen dat ik safety en procedures echt heel interessant vind. Ik vind het leuk om me te verdiepen in de stof en van het lesgeven krijg ik weer energie.
 

Route 66 - Mijn droom is om de Route 66 te rijden, het liefst in een mooie oldtimer. Amerika heeft mijn hart gestolen, het liefst ga ik er elk vrij moment naar toe. De natuur, bergen, supermarkten, mensen en de uitgestrekte wegen geven mij een gevoel van vrijheid.
 

Rock and roll - Elvis Presley, vintage jurken, oldtimers en Amerikaanse diners zijn wel woorden die mij als persoon omschrijven. Eerder heb ik retro kleding verkocht, op rock 'n roll evenementen gestaan, de Elvis Presley wedding Chapel bezocht in Las Vegas en nog veel meer leuke dingen gedaan. De hond van mijn vriend heet zelfs Elvis! Nu nog een keer naar Graceland.
 

VNC - Ik vind het ontzettend belangrijk om lid te zijn van de vakbond. Het voelt altijd als een extra bron van informatie en een luisterend oor. Ook pakt de VNC problemen snel op en maken zij er echt werk van!  

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA