Gratis belastinghulp voor VNC leden

26 januari 2023

Het ‘belastingseizoen’ is weer in aantocht: vóór 1 mei 2023 moet iedereen zijn of haar aangifte hebben ingevuld. Gelukkig hoef je als VNC lid niet zelf eindeloos te puzzelen op het correct invullen van jouw belastingaangifte: onze deskundige belastingconsulent Jeroen van der Steen helpt VNC leden graag, goed en gratis. Jeroen is vanaf 1 maart op gezette tijden op kantoor aanwezig om je terzijde te staan met je aangifte en antwoord te geven op al je belastingtechnische vragen.

Online afspraken maken
Een belastingafspraak maken kan heel makkelijk! Klik hier om in de digitale VNC belastingagenda te komen, je kunt daar zelf datum en tijdstip uitkiezen (van 1 maart t/m 1 mei). Vul daarna je gegevens in en je ontvangt automatisch een bevestigingsmail.
Let op: in deze periode doet Jeroen alleen de aangifte inkomstenbelasting.
Je kunt uiteraard ook telefonisch contact opnemen met het secretariaat op 020-5020480 voor het maken van een belastingafspraak.

Papieren op orde        
Nadat je een afspraak hebt gemaakt, ontvang je – digitaal – informatie over wat je nodig hebt als je de VNC belastingconsulent bezoekt. Ons advies is om dit vooraf zorgvuldig door te lezen. Beschik je namelijk niet over alle noodzakelijke informatie dan kunnen we je helaas niet goed van dienst zijn. Kun je onverhoopt een gemaakte afspraak niet nakomen? Geeft dit zo snel mogelijk telefonisch door bij het VNC secretariaat: 020-5020480, buiten kantooruren kun je een boodschap inspreken.

Uitstel vragen?
Ben je niet in staat je aangifte voor de verplichte inleverdatum van 1 mei 2023 in te vullen? Vraag dan zo snel mogelijk zelf uitstel bij de belastingdienst, telefoonnr. 0800-0543 en houd  je BSN bij de hand. Opgaaf van reden is niet nodig.