Geef jouw Transavia cao top 5 door

7 maart 2024

De meningen van leden zijn belangrijk voor de VNC en dat geldt zeker ook voor de cao! Daarom vragen we jullie zoals gebruikelijk om een persoonlijke cao-top 5. Deel deze snel en eenvoudig via deze link. Dat kan tot 8 april.
Dank voor je moeite en geef je hieronder vooral ook op voor deelname aan onze speciale cao- brainstormsessies.  

Met een klik op dit formulier kun je je opgeven voor een van de cao-brainstormsessie van jouw voorkeur.

De keuze is: 

  • dinsdag 9 april van 10:00 tot 12:00 uur 

of 

  • dinsdag 23 april van 10:00 tot 12:00 uur 

 Na aanmelding krijg je de link voor deelname tijdig voor aanvang van de digitale brainstormsessie.  

Jullie mening telt!
Zowel jullie cao-top 5 als de door de leden opgebrachte onderwerpen in de brainstormsessies vormen de basis voor onze cao-voorstellen richting Transavia.  

De huidige cao voor het cabinepersoneel verloopt op 30 juni. Een exacte startdatum van overleg is er nu nog niet, dat heeft te maken met een wisseling van de wacht bij de Transavia delegatie. De VNC is er klaar voor. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van verdere ontwikkelingen betreffende de cao-onderhandelingen. 

We hopen op veel top 5 inzendingen en jullie te mogen spreken in de sessies! 

Lauren Klaassen & Antonie Kloots
Transavia sectiebestuur

De VNC strijdt voor jouw goede arbeidsvoorwaarden en toekomst. Investeer in jezelf en word ook lid via dit aanmeldformulier of vraag meer informatie via secretariaat@vnconline.nl – 020 5020480. Je kunt de contributie grotendeels terugkrijgen via de cafetariaregeling. Samen staan we sterker voor de belangen van al het cabinepersoneel.