Geef je op voor de KLM Ledenraad!

23 juni 2021

Wil jij meepraten, meedenken en meebeslissen en (nog) meer betrokken zijn bij belangrijke zaken die spelen bij cabinepersoneel? Ben je bovendien nieuwsgierig, kritisch en wil je jouw energie inzetten voor het korps door een goede vertegenwoordiger te zijn van jouw collega’s? Dan is de VNC op zoek naar jou!

De Ledenraad is het parlement van de KLM-sectie van de VNC. Samen met het KLM sectiebestuur bepaalt de Ledenraad mede het beleid voor onze duizenden vliegende collega’s. De leden van de Ledenraad worden uit en door KLM-leden van de VNC gekozen, voor een termijn van drie jaar. Mocht het aantal kandidaten dat zich opgeeft hoger zijn dan het aantal raadszetels, dan zullen er verkiezingen volgen. In oktober van dit jaar zal er een nieuwe Ledenraad worden geïnstalleerd.

Interesse om Raadslid te worden? Dan kun je je direct kandidaat stellen door dit formulier in te vullen. Opgeven kan tot 22 juli, 16:00 uur.

Infosessies voor en door Ledenraadsleden
We kunnen ons ook voorstellen dat je eerst meer wil weten over het functioneren van de Ledenraad, wat er van jou als raadslid verwacht wordt, hoe de tijdsbesteding er ongeveer uitziet. We hebben daarom online Ledenraads-infosessies georganiseerd, gepresenteerd door een aantal huidige Ledenraadsleden. Deze collega’s kunnen je alles vertellen over hun raadswerk en hoe zij dat persoonlijk ervaren. En uiteraard zal er veel ruimte zijn voor het stellen van vragen.

Schrijf je in voor een van de onderstaande infosessies via dit registratieformulier waarop je ook eventuele vragen alvast kunt doorgeven:

► Maandag 28 juni van 13.00 – 14.00 uur

► Woensdag 7 juli van 13.00 – 14.00 uur

Na verwerking krijg je tijdig voor de sessie een uitnodiging met inlog- en werkwijze.

De Ledenraad nodigt je van harte uit en kijkt ernaar uit je te zien/spreken!

KLM sectiebestuur