Even voorstellen: Linda van Veen, nieuwe coach bij het KLM trainingsteam

8 april 2024

Het KLM trainingsteam staat klaar om VNC-leden te voorzien van doeltreffende ondersteuning bij hun P- en SP-promotiegesprekken. Sinds vandaag is het team uitgebreid met collega Linda van Veen. Samen met Natascha van Leeuwen vormt Linda een welkome nieuwe aanvulling op het huidige team, dat verder bestaat uit Danny de Jong, Henriette Helder, Gerard Blijenberg en Boudewijn van Sante.
Linda stelt zich hier kort voor en wij wensen haar veel succes en plezier in haar nieuwe rol!

Linda in het kort:

“Ik ben in 1992 bij KLM begonnen, in 2018 ben ik Senior Purser geworden. Bij de VNC ga ik nu de uitdaging aan om als coach aan het trainingsteam te worden toegevoegd. Mijn uitdaging ligt vooral er in om authenticiteit in leiderschap tijdens de gesprekken naar voren te laten komen. De afgelopen jaren kreeg ik steeds vaker de vraag om mensen te helpen in hun ontwikkeling naar een managementfunctie aan boord. Dit heb ik met veel plezier gedaan en ik kijk er dan ook naar uit om mensen voor te bereiden op een mooie nieuwe stap in hun carrière.’

Wil jij ook advies, gespreks- en rollenspeltraining en hulp bij het analyseren van je voorbereiding? Bel ons op 020 50 20 480 nadat je van KLM een uitnodiging voor het promotiegesprek hebt ontvangen. De sessie duurt anderhalf uur, is kosteloos en vindt plaats op het VNC-kantoor, Schiphol-Oost. We helpen je graag verder!

VNC bestuur

De VNC strijdt voor jouw goede arbeidsvoorwaarden en toekomst. Investeer in jezelf en word ook lid via dit aanmeldformulier of vraag meer informatie via secretariaat@vnconline.nl – 020 5020480. Je kunt de contributie grotendeels terugkrijgen via de cafetariaregeling. Samen staan we sterker voor de belangen van al het cabinepersoneel.