• home
  • Even voorstellen... Jeffrey Ouwehand

Even voorstellen.... Jeffrey Ouwehand

Jeffrey Ouwehand is afgelopen maand met een overgrote meerderheid van stemmen verkozen tot KLC Sectiebestuurder. Jeffrey vliegt zes jaar bij KLC en is momenteel Cabin Supervisor.  


Wat vind je het belangrijkste VNC onderwerp om met collega’s over te praten?
Onze Werk- en Rusttijdenregeling (WRR)! Het is een onderwerp dat momenteel ontzettend leeft bij het korps en daarover ga ik graag in gesprek met collega’s.

Welke eigenschappen of talenten maken jou uniek in je (VNC) werk?
Mijn doorzettingsvermogen en leergierigheid. Ik wil alles weten en leren om mijzelf te kunnen verbeteren en/of aan te passen want er is genoeg te lezen en leren bij de VNC. Daarnaast kan ik goed luisteren en ben ik hopelijk goed benaderbaar voor collega’s, iets wat ik erg belangrijk vind.

Wat was tot nu de grootste uitdaging in je (VNC) carrière?
Ik zat afgelopen termijn in de VNC fractie van de KLM Ondernemingsraad (2019 – 2022), tevens de periode van de Covid pandemie, een tijd waarin wij als OR niet hebben stilgezeten en KLM moest herstructureren. Deze periode heeft een grote indruk op mij gemaakt en ik heb er veel van geleerd, die kennis neem ik mee naar mijn nieuwe rol binnen de VNC. Ik zal deze tijd niet snel vergeten, toch denk ik dat we ook als bedrijf hebben laten zien hoe sterk en weerbaar we zijn als personeel en dat ben ik ook erg gaan waarderen.

Welke doelstelling wil je dit jaar bereiken?
Een duidelijk doel is een significante verbetering t.a.v. de WRR: niet alleen in de huidige situatie, maar ook zeker voor de toekomst. Het momentum is nu en de tendens vanuit het korps is ook heel duidelijk. Daar willen we wat mee doen in de huidige cao-onderhandelingen. Als onderdeel van het KLC Sectiebestuur zal ik mij daar hard voor maken en ben ik gedreven om deze doelstelling te halen!  

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA