• home
  • Even voorstellen Fiona van den Hout

Even voorstellen Fiona van den Hout

EVEN VOORSTELLEN    

 
FIONA VAN DEN HOUT

KLM cabinecollega Fiona van den Hout (38) vliegt 14 jaar als eenbander en versterkt sinds kort ons Servicedeskteam! Samen met Claudia Hofman, Levi Emmerik, Lilian de Jager, Doenja Racz en Eric Mandersgeeft ook zij je graag en goed antwoord en/of advies.

Wat vind je het belangrijkste VNC onderwerp?
Het belang van het lid zijn van de vakvereniging. Iedereen kan in een situatie terechtkomen waar je de ondersteuning van de VNC nodig hebt. Persoonlijk advies over de WRR, roosterperikelen, juridische begeleiding en veel meer: de VNC kan je hierbij helpen.

Wat is jouw huidige gemoedstoestand?
Op dit moment zit ik heel goed in mijn vel! Het lijkt erop dat de onrust rond corona voor nu achter de rug is, het is een heerlijke zomer én ik begin aan een nieuwe uitdaging als VNC Servicedeskmedewerker. Met veel positieve energie ga ik aan de slag om collega’s/leden zo goed mogelijk te ondersteunen bij vragen en andere situaties.
 
Welke eigenschappen maken jou uniek?
Ik heb veel geduld en doe graag iets extra’s voor mensen. Of dit nu voor passagiers is of voor de collega’s die ik straks te woord sta bij de Servicedesk: iedereen kan bij mij terecht en ik zal altijd mijn best doen om zaken tot op de bodem uit te zoeken.

Wat kan jou totaal onder de indruk krijgen?
Ik ben een echte muziekliefhebber en ga graag naar concerten. Van Queen tot Beyoncé en van Alanis Morissette tot The Lumineers. Na een goed concert kan ik daar nog dagen van onder de indruk zijn. Echt genieten vind ik dat! Fijn dat dat nu weer kan.

Wat was tot nu toe de grootste uitdaging?
Ik denk de balans vinden tussen het vliegen en moeder zijn van twee jonge kinderen (6 en 4 jaar). Mijn man vliegt zelf ook en roostertechnisch is dat vaak een uitdaging. Tijdens corona waren er zoveel schemawijzigingen en dit zorgde thuis voor stress. Gelukkig is dit een beetje achter de rug en laten we hopen dat dat zo blijft! <<< 

 

 

 

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA