Doe online mee aan infosessie door KLM Ledenraadsleden

5 juli 2021

De KLM Ledenraadsleden van de VNC houden live online infosessies en aanstaande woensdag (7 juli) van 13.00 – 14.00 uur is er weer een. Meld je aan voor die infosessie via dit inschrijfformulier en stel je vragen aan deze collega’s die jou vertegenwoordigen in de Ledenraad.

Zij vertellen je ook graag over hun raadswerk, hoe zij dat persoonlijk ervaren, waarom het interessant is, hoe het werkt, wat er van je wordt verwacht en hoe de tijdsbesteding er uitziet.

Inschrijven kan tot 7 juli 11.00 uur, je ontvangt dan tijdig voor de sessie een uitnodiging met inloglink en werkwijze. Direct kandidaatstellen als LR-lid kan tot 22 juli aanstaande via dit formulier.

Raadsleden worden gekozen uit en door KLM-leden van de VNC, het gaat om een termijn van drie jaar. Er loopt nu een uitvraag om je op te geven voor de nieuwe Ledenraad. Mocht het aantal kandidaten op 22 juli hoger zijn dan het aantal raadszetels, dan volgen er verkiezingen.
De Ledenraad is het parlement van de KLM-sectie, samen met ons als sectiebestuur beslissen we samen over belangrijke zaken voor duizenden vliegende collega’s.

KLM sectiebestuur