Doe mee met KLM themasessies over KL- en CL-dagen

4 mei 2023

In de VNC themasessies op 22 en 23 mei besteden we specifiek aandacht aan de oorsprong van de afspraken rondom KL- en CL-dagen. Laat je goed informeren en klik hier voor jouw aanmelding en geef eventuele vragen alvast door.

Er is op de leden uitvraag van de cao-wensenlijst behoorlijk wat input gekomen op de inzet van KL- en CL-dagen. Daarom organiseren we themasessies over dit onderwerp waarbij de oorsprong van de KL- en CL dagen wordt toegelicht en de context van de afspraken duidelijk wordt uitgelegd. Een VNC Groepscommissie collega met de benodigde expertise op dit gebied zal aansluiten bij de sessies op:

* maandag 22 mei 13.00 – 14.30 uur
* dinsdag 23 mei 15.30 – 17.00 uur

Voor de start van de sessie ontvang je tijdig een uitnodiging met de link om in te loggen. De infosessies ondersteunen onze nieuwsmailings, social media en web Actueel | vnconline.nl waar je de laatste ontwikkelingen leest.

We nodigen je van harte uit en kijken ernaar uit je te zien/spreken!

Marije Kroese, Roberto Tunzi, Carolina Bouwer, Chris van Elswijk, Ivo Kruse Koster en Ingrid Brama
KLM sectiebestuurders

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden en dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl – 020 5020480. De contributie kun je (grotendeels) terugkrijgen via de cafetariaregeling. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel.