Doe mee met de VNC-actieweken!

13 oktober 2023

De VNC houdt van 15 oktober t/m 15 december een unieke ledenwervingsactie: we belonen leden die onze vereniging versterken met nog meer leden. Introduceer jij in de actieweken een nieuw lid, dan ontvang je een cadeaubon* van €50,-!

Nieuwe leden hebben zoals altijd de keuze tussen 3 maanden gratis lidmaatschap of de €50,- cadeaubon.  

Hoe doe je mee?
Eenvoudig! Word onze ambassadeur en maak cabine collega’s ook VNC lid! Dat kan door aanmelding via de QR code of via ons web: Lidmaatschap – VNC (vnconline.nl).

Wat houdt de actie in?
Zodra de volledig ingevulde VNC-inschrijving bij ons binnen is en verwerkt, ontvang** jij de cadeaubon van €50,-. Leden (ook nieuw aangebrachte leden!) kunnen zo vaak meedoen als ze willen met deze unieke actie die loopt tot en met 15 december 2023. De nieuwe leden behouden – zoals gebruikelijk – de keuze tussen de eerste 3 maanden gratis lidmaatschap of de €50,- cadeaubon.

Het gaat om jullie belangen!
Dankzij onze vele leden zijn we al meer dan 75 jaar de grootste en meest ervaren vakvereniging voor Nederlands cabinepersoneel. We behartigen jullie belangen en sluiten cao’s af bij Transavia, easyJet, KLM en KLM Cityhopper. In deze dynamische tijden – met uitdagingen zoals cao-onderhandelingen en dreigende krimp van Schiphol – is het essentieel dat we ons als cabinepersoneel verenigen.

Heb je vragen?
Heb je vragen of hulp nodig bij het aanmelden van nieuwe leden, neem vooral contact op.

Samen Sterk! Want samen kunnen we het verschil maken.

Bedankt alvast namens alle VNC-collega’s

*Bij meer dan 200 winkels te besteden: van Bol.com tot Ikea, van Dinercadeau tot H&M.

**Op 15 december 2023 kijkt de VNC wie vanaf 15 oktober 2023 lid zijn geworden en gebleven. Heb jij het lid aangedragen, dan ontvang je de cadeaubon van €50,-.