Disclaimer

Het onderstaande is van toepassing op de website www.vnconline.nl. Door deze te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
Alle informatie op deze website is bedoeld voor persoonlijk gebruik en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij trachten de informatie zo volledig en nauwkeurig mogelijk te houden.

De VNC aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze site.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten
Het auteursrecht op deze website berust bij de VNC of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan de VNC. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door de VNC.

Verwijzingen en hyperlinks
Verwijzingen naar of hyperlinks met andere websites dienen alleen ter informatie van de gebruiker. De VNC geeft dan ook geen garantie voor de toegankelijkheid en de inhoud van de betreffende websites en aanvaardt op generlei wijze aansprakelijkheid voor het functioneren van of voor de informatie op deze sites.

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA