• home
  • Column Team Orange
LIEFDESTAAL

 
Mijn beste vriendin is gek op astrologie. Ik vind er soms wat van, maar ja, als zij het leuk vindt wie ben ik dan om daartegenin te gaan. Ze is een Ram en een zelfbenoemd 'sterrenbeeldenexpert'. Ik krijg elke ochtend via WhatsApp een fijne dag gewenst in de vorm van een dag horoscoop. Ik, steenbok, word er vandaag op gewezen dat ik niet zo streng moet zijn voor mezelf en dat ik mijn 'love language' moet laten spreken. Heerlijk zweverig. Ik heb namelijk geen flauw idee wat 'love language' is.  
 

Hulpvaardige steenbok
Ik bedank mijn vriendin voor haar berichtje en ze vraagt me: 'Wat is jouw love language, Dino?'  
Ik reageer met een schaterlachende smiley en geef aan geen flauw idee te hebben waar ze het over heeft. Dit was voor haar een uitnodiging om mij een les te geven over de vijf liefdestalen van de mens: words of affirmation, acts of service, receiving gifts, quality time and physical touch.
Ik ben een Steenbok dus 'acts of service' (hulpvaardig zijn) moet wel mijn liefdestaal zijn volgens haar. Haar nichtje is ook een steenbok en die staat graag mensen bij. Daar was zij heilig van overtuigd. Ik moet erom lachen, maar ik realiseer me op hetzelfde moment dat ze wel gelijk heeft. Ja, ik help graag mensen. Tijdens mijn werk als VNC bestuurder, aan boord als Cabin Manager en binnen mijn familie- en vriendenkring. Of dit aan mijn sterrenbeeld ligt, dát laat ik maar in het midden.


Dino Brunst

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA