Afscheid van Jeffrey Ouwehand als KLC sectiebestuurder

12 april 2024

Er stromen weer flink wat cabinecollega’s van KLC door naar KLM en dat is natuurlijk goed nieuws. Het betekent voor de VNC echter ook: verandering van samenstelling van het KLC sectiebestuur. Dit keer is het de beurt aan Jeffrey Ouwehand om bij KLM in de cabine aan de slag te gaan en daarmee komt er een einde aan zijn werkzaamheden als KLC sectiebestuurder. Vorige week werd hij tijdens zijn afscheidsmoment door bestuurders en medewerkers van de VNC in het zonnetje gezet en deze week was zijn laatste werkdag bij de VNC. 

Bevlogen collega
Jeffrey kwam in augustus 2016 in dienst bij KLC, heeft daar alle functies doorlopen en vloog de laatste jaren met veel plezier als Cabin Supervisor. In 2019 werd hij door de leden uit de KLC-sectie in de Ondernemingsraad gekozen, twee jaar later trad hij toe tot het KLC Sectiebestuur van de VNC. Daarnaast zette hij zich onder andere in voor het onderzoek naar  Arbeidsomstandigheden dat de VNC laat uitvoeren. 

Op het VNC kantoor viel Jeffrey op door zijn bevlogenheid, zijn grote hart voor zijn KLC- en VNC-collega’s en zijn vrijwel altijd zonnige humeur. Met deze kernkwaliteiten gaat hij ongetwijfeld een geweldige toekomst bij KLM tegemoet. 

Jeffrey, heel erg bedankt voor de fijne samenwerking, jouw inzet, positiviteit en alles wat je voor al je collega’s hebt gedaan. We gaan je missen op kantoor maar zien je hopelijk snel weer terug, aan boord of wellicht in een andere functie bij de VNC! 

 VNC Bestuur en medewerkers