• home
  • Actueel
  • Zitting kort geding VNC - KLM te volgen via Skype

Zitting kort geding VNC - KLM te volgen via Skype

25 jun. 2020
In navolging op ons eerder bericht vandaag over het kort geding van morgenochtend hebben we zojuist bericht ontvangen van de rechtbank dat een livestream helaas niet mogelijk is. Als beste alternatief zal er een Skype-verbinding met de zittingszaal tot stand worden gebracht.

Via de link: https://join.rechtspraak.nl/meet/e.van.bennekom/F80BZ5Q8 (Deelnemen aan Skype-vergadering) kan toegang worden verkregen tot de beelden uit de zittingszaal.

Aandachtspunten voor Skype-deelnemers
● Deelnemers aan de Skype-vergadering moeten zelf initiatief nemen om te worden toegelaten tot de vergadering. Zij worden - anders dan bij een Skype-gesprek op een telefoon - dus niet gebeld.
● Alle deelnemers dienen hun microfoon uit te zetten! Het uitzetten van de microfoon kan via een blauwe knop, als men is toegetreden tot de vergadering. Zo wordt storend omgevingsgeluid voorkomen en is de stabiliteit van de verbinding beter.
Voor de volledige en uitgebreide instructie van de skyperverbinding, klik hier.
● Verder dienen Skype-deelnemers ruim voor de start van de zitting in de instellingen van hun computer of tablet te controleren dat het geluid is ingeschakeld.

Wij begrijpen dat er veel belangstelling is om de zaak te volgen en hopen hiermee bij te dragen aan zoveel mogelijk transparantie omtrent deze zitting.  Kijk voor de laatste informatie over online zittingen en handleidingen op www.rechtspraak.nl/onlinezitting.

Sectiebestuur KLM

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA