WRR sessies transavia leden

17 jan. 2018
We willen jullie graag bijpraten over onze huidige WRR omdat er vragen zijn over stand-by, gewerkte uren, weekend en diverse gemaakte afwijkingen van onze CAO door het bedrijf.

In diverse sessies hopen wij meer duidelijkheid te kunnen geven over hoe sommige regels in de CAO en de WRR in elkaar steken en waar dat terug te vinden is.

Drie sessies gepland
Op 29 januari, 19 en 27 februari zijn er WRR sessies gepland in het VNC kantoor, Stationsplein 406 te Schiphol oost. Aan de hand van een presentatie door het bestuur zal uitleg worden gegeven. Uiteraard is er ook ruimte voor vragen en feedback.

Aanmelden
Inschrijven voor één van onderstaande sessies kan middels een mail met genoemde voorkeursdatum aan secretariaat@vnconline.nl.

Maandag 29 januari 14.00 – 16.00
Maandag 19 februari 10.30 – 12.30
Dinsdag 27 februari 14.00 – 16.00

Wanneer er genoeg animo is, zullen wij in maart en april ook nog sessies inplannen.

Geen wijzigingen in de huidige WRR
Wij willen nog maar eens benadrukken dat er geen wijzigingen van de huidige WRR aanstaande zijn. Deze sessies zijn puur bedoeld om meer duidelijkheid te scheppen over hoe de CAO en WRR nu beschreven zijn.

Laat het ook vooral weten wanneer er bepaalde onderwerpen zijn die jij graag behandeld ziet worden. Deze kun je meesturen met je aanmelding of naar sectiebestuur.transavia@vnconline.nl.

We hopen jullie op één van de sessies te zien.

Sectiebestuur transavia

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA