• home
  • Actueel
  • Word nu VNC lid: juist in deze tijden samen sterk!

Word nu VNC lid: juist in deze tijden samen sterk!

27 feb. 2015

De cao-onderhandelingen 2015 zijn in volle gang en zoals jullie merken gaat het er stevig aan toe. De VNC verdedigt aan de cao-tafel de arbeidsvoorwaarden van al het cabinepersoneel en houdt daarbij uiteraard het behoud van werkgelegenheid sterk in het oog. Verder houden we je snel en 
De cao-onderhandelingen 2015 zijn in volle gang en zoals jullie merken gaat het er stevig aan toe. De VNC verdedigt aan de cao-tafel de arbeidsvoorwaarden van al het cabinepersoneel en houdt daarbij uiteraard het behoud van werkgelegenheid sterk in het oog. Verder houden we je snel en helder op de hoogte van alles wat er speelt en kun je met vragen bij onze servicedesk terecht.

Samen staan we sterker
In het recente geval van V&D blijkt maar weer hoe belangrijk het is om lid te zijn van een vakbond. Ook als je geen lid bent, gelden de door ons afgesloten collectieve arbeidsvoorwaarden weliswaar, echter in een rechtszaak kan dat dus zomaar anders zijn, blijkt nu. "Prima, die goede cao waar de VNC voor knokt geldt ook voor mij ", kun je als niet-lid denken, maar is het niet  een beter idee als je meedenkt en meebeslist over je eigen voorwaarden? Dat kan als je lid wordt van de VNC! Wij staan voor de belangen van onze leden, dat zijn er duizenden en jij kan daar bij horen. Het gaat tenslotte om jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden en jouw toekomst. Samen sterk dat is de VNC en hoe meer leden hoe sterker we staan. Dat zal in de slag om onze arbeidsvoorwaarden ook nodig zijn. Meld je daarom aan via ons inschrijfformulier op onze website en kies voor 3 maanden gratis lidmaatschap of een cadeaubon van 50 euro.

Ben je al lid dan bedanken wij je voor je steun! Maak een collega lid en ontvang een bon van 10 euro.

VNC bestuur

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA