• home
  • Actueel
  • Word lid of maak collega lid: ding mee naar mooie prijzen!

Word lid of maak collega lid: ding mee naar mooie prijzen!

12 jan. 2017

Momenteel loopt er een leuke VNC ledenwerfactie waarbij je kans maakt op mooie prijzen, zoals o.a. een jaar gratis VNC lidmaatschap, eten voor twee bij restaurant Wings of bij de Pizzabakkers in Amsterdam, vliegles in een flightsimulator, een hotelovernachting bij het Steigenberger Airport Hotel, prachtige Wolky boordschoenen, een slipcursus bij VVC Adventure en nog heel veel meer (klik hier om alle prijzen te bekijken).
Wanneer je lid wordt of wanneer je als lid een nieuw lid aanbrengt, maken jullie allemaal kans op deze leuke prijzen. Tevens heeft het nieuwe lid daarbij nog de keuze uit 3 maanden gratis lidmaatschap of een cadeaubon t.w.v. 50 euro. En jij als aanbrenger ontvangt een cadeaubon t.w.v. 10 euro. Deze ledenwerfactie loopt tot en met 31 januari.

Hoe meer leden des te krachtiger onze stem is aan de onderhandelingstafel en in deze moeilijke tijd is dat zeker heel belangrijk! Het VNC pensioenvoorstel bij KLM en KLC en het inzetten voor goede cao's o.a. nu bij transavia, en de XL sector pay bij easyJet zijn recente voorbeelden van hoe je samen sterk staat.

En we zullen ook in 2017 nog stevig in onze schoenen moeten staan om de belangen van al onze leden te behartigen. Des te groter we als Vereniging Nederlands Cabinepersoneel worden, hoe meer profijt alle collega's hebben van de resultaten die we behalen. Jouw  bijdrage is - letterlijk - onmisbaar. 

Inschrijven kan via onze website: http://www.vnconline.nl/membership-form of bel even naar het secretariaat 020-5020480.

SAMEN STERK!

VNC bestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA